several failures on host not being available - possible networking issue

Description

I have noticed that there are several issues that had failed recently with host not available.
the changes are not directly related to the issue and I cannot see anything in engine to suggest that there is a problem.
it could either be a network issue, a network test suite issue or infra related issue.

I am opening this Jira so we can follow all the failures and see if we can find a common denominator

Activity

Show:
Dafna Ron
November 6, 2018, 12:51 PM

yes, you are right, the host that is not coming up is indeed a vm and it is 100% true that the test is failing because the vm had not started yet.
However, since this is a random failure, it is not a failure which is related directly to the patch or tests themselves.
Although we can probably ask the developers to fix the tests so they continue to wait for the host to come up, I wanted you/Gal to make sure that we do not have performance issues/networking issues on the slaves which would effect the tests.

Eyal Edri
December 9, 2018, 9:07 AM

any update on this? if we don't see it anymore, I suggest closing for now.

Dafna Ron
December 10, 2018, 10:48 AM

we are actually seeing it just not as often.
we should move this to "race" as its 100% a race

Evgheni Dereveanchin
December 10, 2018, 12:30 PM

could you please check this out? Maybe it's an OST/lago issue or an actual code issue?

Cannot Reproduce

Assignee

Gal Ben Haim

Reporter

Dafna Ron

Blocked By

None

Priority

Medium